Fremgangsmåde:
Start med at skrælle og koge kartoflerne og bønnerne, og skær dem i tern skiver eller hvad der nu falder i ens smag.
Læg grønsagerne i et smurt ovnfast fad med bønnerne i toppen.
Pisk æggende sammen og tilsæt lidt salt og peber, og hæld massen i fadet.
Mens æggen bliver bagt, steges det kød man har valgt.
Mælken koges op, trækker nogle minutter, og mel tilsættes.
Osten skæres i mindre stykker og puttes i sovsen. Der røres til osten er smeltet.
Bouillonen røres ud i vand og tilsættes.
|
Ingredienser:
-
4 dl mælk
-
4 spsk mel
-
25g smør
-
100 g mild ost
-
1 dl kalvebouillon
-
-
1/2 tsk groft salt
-
200 g kogte kartofler
-
2 gulerødder (ca. 175 g)
-
150 g bønner
-
1/2 tsk groft salt
-
150 g æg
-
500g
-
lamme/svine koteletter
|