www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Grønsager med ostesauce
Antal personer: 4

Tilberedningstid: 0 min.
Oprettet: 12-08-2005
 
 
Fremgangsmåde:

Start med at skrælle og koge kartoflerne og bønnerne, og skær dem i tern skiver eller hvad der nu falder i ens smag.

Læg grønsagerne i et smurt ovnfast fad med bønnerne i toppen.

Pisk æggende sammen og tilsæt lidt salt og peber, og hæld massen i fadet.

Mens æggen bliver bagt, steges det kød man har valgt.

Mælken koges op, trækker nogle minutter, og mel tilsættes.

Osten skæres i mindre stykker og puttes i sovsen. Der røres til osten er smeltet.

Bouillonen røres ud i vand og tilsættes.

Ingredienser:
  • 4 dl mælk
  • 4 spsk mel
  • 25g smør
  • 100 g mild ost
  • 1 dl kalvebouillon
  • 1/2 tsk groft salt
  • 200 g kogte kartofler
  • 2 gulerødder (ca. 175 g)
  • 150 g bønner
  • 1/2 tsk groft salt
  • 150 g æg
  • 500g
  • lamme/svine koteletter