www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Grøn karry kylling
Antal personer: 4

Tilberedningstid: 20 min.
Oprettet: 12-08-2005
 
 
Fremgangsmåde:

Du tager kyllingen og skærer ud i fine strimler og ligger i en wok/gryde sammen med stir frye sovsen.

Der tændes op under wokken (højeste varme) og kyllingen steges indtil den er gennemstegt.

Så hældes kokosmælken over, og retten retten simrer minimum 5 minutter. Herefter smages til med lime, salt og peber.

Rettens serveres med løse ris, samt evt. saltet peanuts, udskåret ananas (gerne fra dåse) samt ristet kokosmel.

God appetit - en lækker ret som kan gøres mildere eller stærkeres ved at tilføje eller fjerne styr frye sovs.


Ingredienser:
  • 500-600 g kyllingekød
  • 3 spsk Stir frye Green karry
  • 1 ds kokosmælk
  • 1 lime
  • Evt. Peanuts, kokos og ananas
  • Ris