www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Græske fadkoteletter
Antal personer: 4

Tilberedningstid: 45 min.
Oprettet: 12-08-2005
 
 
Fremgangsmåde:

Skær de skrællede kartofler i både, og læg dem på bagepapir i et ovnfast fad. Krydr med salt og peber. Sæt fadet i ovnen ved 225 grader i ca. 35 minutter.

Vend koteletterne i en blanding af hvedemel, salt, peber og oregano.

Brun kødet i olivenolie 1 min på hver side og læg det i et lille ovnfast fad. Kog panden af med hvidvin og bouillon, og hæld det ved kødet.

Kom smuldret fetaost og halve oliven på koteletten. Sæt fadet i ovnen i ca. 15 minutter ved 225 grader.

Tallerkenen kan pyntes med salatblade og citronbåde ved servering.


Ingredienser:
  • 4 svinekoteletter
  • 40 g hvedemel
  • Salt
  • Friskkværnet peber
  • 1 tsk oregano
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 dl hvidvin
  • 1 dl svinebouillon
  • 100 g feta 40+
  • 12 sorte oliven
  • 1 citron
  • 1,4 kg kartofler