Fremgangsmåde:
Skær de skrællede kartofler i både, og læg dem på bagepapir i et ovnfast fad. Krydr med salt og peber. Sæt fadet i ovnen ved 225 grader i ca. 35 minutter.
Vend koteletterne i en blanding af hvedemel, salt, peber og oregano.
Brun kødet i olivenolie 1 min på hver side og læg det i et lille ovnfast fad. Kog panden af med hvidvin og bouillon, og hæld det ved kødet.
Kom smuldret fetaost og halve oliven på koteletten. Sæt fadet i ovnen i ca. 15 minutter ved 225 grader.
Tallerkenen kan pyntes med salatblade og citronbåde ved servering.
|
Ingredienser:
-
4 svinekoteletter
-
40 g hvedemel
-
Salt
-
Friskkværnet peber
-
1 tsk oregano
-
1 spsk olivenolie
-
1 dl hvidvin
-
1 dl svinebouillon
-
100 g feta 40+
-
12 sorte oliven
-
1 citron
-
1,4 kg kartofler
|