www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Fiskefrikadeller
Antal personer: 4

Tilberedningstid: 20 min.
Oprettet: 12-08-2005
 
 
Fremgangsmåde:

1: Smelt 2 spsk. smør i en gryde og svits løget til det er gennemsigtigt. Bland løg og alle de øvrige ingredienser i en skål eller en foodprocessor, og rør det til en jævn fars.

2: Form farsen til frikadeller og steg dem gyldenbrune i resten af smørret i en pande ved lav varme, ca. 5 minutter på hver side.

Drys eventuelt lidt hakket persille over frikadellerne og server dem med kogte kartofler og remoulade til.


Ingredienser:
  • 500 gram hakket fiskefilet (fx torsk el. laks)
  • 4 spsk smør
  • 1 finthakket løg
  • 2 æg
  • 2 spsk hvedemel
  • 2 spsk cremefraiche
  • 1½ tsk salt
  • Hvid peber
  • 3 dl mælk