www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Italiensk is med rugbrødsfyld
Antal personer: 0

Italiensk is med rugbrødsfyld

Tilberedningstid: 0 min.
Oprettet: 21-08-2005
 
 
Fremgangsmåde:

Æggeblommer og flormelis piskes godt.

Fløden piskes stiv.

Æggehviderne piskes stive, og flormelis piskes i.

Flødeskum og æggehvider vendes i æggeblommerne.

Isen hældes i en stor aluform (2 L.)

Stilles i fryseren 1-1 ½ time, til isen er halvstiv.

Brødet ristes i smørret på panden.

Sukker tilsættes og brødet afkøles.

Isen tages op og udhules så der er plads til fyldet.

Endelig lægges der låg på og isen sættes tilbage i fryseren.

Inden servering så kan man drysse revet chokolade over isen.

Ingredienser:
  • Parfait:
  • 4 æggeblommer
  • 3 spsk. Flormelis
  • ½ L. piskefløde
  • 2 æggehvider
  • 1 spsk. Flormelis
  • Fyld:
  • 150 g. rugbrød uden kerner
  • 1 spsk. Smør
  • 2 tsk. Sukker
  • 50 g. chokolade
  • 100-150 g. solbærsyltetøj