Fremgangsmåde:
Æggeblommer og flormelis piskes godt.
Fløden piskes stiv.
Æggehviderne piskes stive, og flormelis piskes i.
Flødeskum og æggehvider vendes i æggeblommerne.
Isen hældes i en stor aluform (2 L.)
Stilles i fryseren 1-1 ½ time, til isen er halvstiv.
Brødet ristes i smørret på panden.
Sukker tilsættes og brødet afkøles.
Isen tages op og udhules så der er plads til fyldet.
Endelig lægges der låg på og isen sættes tilbage i fryseren.
Inden servering så kan man drysse revet chokolade over isen.
|
Ingredienser:
-
Parfait:
-
4 æggeblommer
-
3 spsk. Flormelis
-
½ L. piskefløde
-
-
2 æggehvider
-
1 spsk. Flormelis
-
-
-
Fyld:
-
150 g. rugbrød uden kerner
-
1 spsk. Smør
-
2 tsk. Sukker
-
50 g. chokolade
-
100-150 g. solbærsyltetøj
-
|