www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Kylling i hvidvin
Antal personer: 4

Tilberedningstid: 80 min.
Oprettet: 26-08-2005
 
 
Fremgangsmåde:

Kom løgene i kogende vand i ca. 2 min. og pil dem. Kom smørret i en sauterpande og smelt det ved kraftig varme, men uden at det bruner.

Svits kyllingestykkerne på begge sider. Tilsæt løg og lad dem svitse med i ca. 1 min.

Tilsæt timian, salt, peber og hvidvin. Rør mel og fløde sammen og hæld det i panden under omrøring.

Lad retten koge ved svag varme og under låg i ca. 1 time. Smag til.

Tip: I stedet for chalotteløg kan anvendes zittauerløg i både.

Udviklet af: Karolines Køkken


Ingredienser:
  • 325 g chalotteløg
  • 25 g smør
  • 8 optøede frosne kyllingeoverlår uden skind (ca. 800 g)
  • 4 friske timiankviste
  • 1½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 3½ dl tør hvidvin
  • 1 spsk hvedemel
  • 1 dl Karolines Køkken piskefløde
  • Pynt
  • sprødstegte baconterning og
  • hakket frisk persille
  • Tilbehør
  • pasta