Fremgangsmåde:
Kom løgene i kogende vand i ca. 2 min. og pil dem. Kom smørret i en sauterpande og smelt det ved kraftig varme, men uden at det bruner.
Svits kyllingestykkerne på begge sider. Tilsæt løg og lad dem svitse med i ca. 1 min.
Tilsæt timian, salt, peber og hvidvin. Rør mel og fløde sammen og hæld det i panden under omrøring.
Lad retten koge ved svag varme og under låg i ca. 1 time. Smag til.
Tip: I stedet for chalotteløg kan anvendes zittauerløg i både.
Udviklet af: Karolines Køkken
|
Ingredienser:
-
325 g chalotteløg
-
25 g smør
-
8 optøede frosne kyllingeoverlår uden skind (ca. 800 g)
-
4 friske timiankviste
-
1½ tsk groft salt
-
friskkværnet peber
-
3½ dl tør hvidvin
-
1 spsk hvedemel
-
1 dl Karolines Køkken piskefløde
-
-
Pynt
-
sprødstegte baconterning og
-
hakket frisk persille
-
-
Tilbehør
-
pasta
-
|