Fremgangsmåde:
1. Chokolade og palmin smeltes sammen i vandbad i en lille skål. Kræmmerhusene pensles indvendig med den flydende chokolade.
2. Æggehvider, sukker og Vanilla blandes i en rundbundet skål, der kan tåle varme. Skålen anbringes over vandbad (en kasserolle med lidt vand, der bliver holdt i kog uden at bulderkoge) og massen piskes, indtil den er blevet hvid, fast og luftig. Beregn ca. 5 min.
3. Fordel massen i kræmmerhusene ved hjælp af en sprøjtepose med takket tylle. Sæt vaflerne i køleskabet, indtil de er gennemkolde.
4. Dyp de fyldte vafler i smeltet chokolade, og drys dem evt. med kokosmel.
Tip: Hvis vaflerne skal spises med det samme, behøver man ikke pensle dem indvendigt med chokolade, men skal de stå et par dage, bliver de bløde, hvis man springer penslingen over.
|
Ingredienser:
-
2 æggehvider
-
100 g sukker
-
1 tsk. vanille
-
ca. 75 g mørk chokolade
-
1 tsk palmin
-
evt. lidt kokosmel til drys
|