www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Fars gryde
Antal personer: 4

Fars gryde

Tilberedningstid: 0 min.
Oprettet: 29-08-2005
 
 
Fremgangsmåde:

Brun farsen i olie, snit porre og kål fint, svits dem med i farsen.

Tilsæt alle krydderierne, lad det hele simre 10 min.

Kog risene som anvist på pakken, tilsæt dem i retten.

Tilsæt bønnespirerne og varm dem igennem i retten.


Serveres med grovflutes.

Tips: Serveres retten til børn så hold ris og fars hver for sig.


Ingredienser:
  • 250 g flæske fars
  • 1 porre
  • 1 ds bønnespirer
  • 2 dl hakket hvidkål
  • 3 spsk soyasauce
  • lidt revet ingefær
  • lidt tørrede koriander
  • lidt karry
  • 2 spsk sød chilisauce
  • 2 kogeposer m jasminris