www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Gryderet med broccoli og skinke
Antal personer: 3

Tilberedningstid: 0 min.
Oprettet: 29-08-2005
 
 
Fremgangsmåde:

Kødet svitses i margarinen. Løget skæres i både og svitses med.

Broccolien deles i buketter, stokken skæres i terninger.

Broccoli, bouillon og paprika tilsættes.

Majsstivelse udrøres i fløden og røres i.

Snurrer sammen ca 5 min og smages til med salt og peber


Tilbehør: løse ris, mini grovflutes og salat, f.eks. iceberg, radiser og agurk.


Ingredienser:
  • 300 g skinkestrimler (eller skinkeschnitzel skåret i strimler)
  • 15 g margarine
  • 1 rødløg
  • 250 g broccoli
  • 3 dl hønsebouillon (vand + terning)
  • 1 tsk paprika
  • 1 dl fløde 13%
  • 2 tsk majsstivelse
  • 3/4 tsk salt
  • Peber