Fremgangsmåde:
Farserede Porre:
1. Farsen røres som til frikadeller, men uden løg.
2. Porrerne koges i ca. 10 min.
3. Små klumper fars spredes ud på et stykke bagepapir, der er strøget godt med rasp blandet med lidt salt.
4. 1 porre lægges på hver farsklump - Farsen rulles om porren og steges i rigeligt fedtstof.
Sovs:
1. Varm margarinen op i en gryde.
2. Kom mel i gryden og rør godt.
3. Tilsæt mælken lidt efter lidt - og pisk hver gang.
4. Tilsæt derefter kartoffelvand lidt efter lidt og pisk op på samme måde.
5. Smag evt. til med salt.
Hans Andersen 2018
|
Ingredienser:
-
Farserede Porre:
-
500 gr. flæskefars
-
1 æg
-
mel, mælk salt og peber
-
rasp
-
-
Sovs:
-
25 gr. margarine
-
3 spsk. mel
-
2 1/2 dl. mælk
-
ca. 3 dl. Porre eller kartoffelvand
|