www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Farserede Porre
Antal personer: 4

Farserede Porre

Tilberedningstid: 0 min.
Oprettet: 23-01-2019
 
 
Fremgangsmåde:

Farserede Porre:
1. Farsen røres som til frikadeller, men uden løg.

2. Porrerne koges i ca. 10 min.

3. Små klumper fars spredes ud på et stykke bagepapir, der er strøget godt med rasp blandet med lidt salt.

4. 1 porre lægges på hver farsklump - Farsen rulles om porren og steges i rigeligt fedtstof.

Sovs:
1. Varm margarinen op i en gryde.

2. Kom mel i gryden og rør godt.

3. Tilsæt mælken lidt efter lidt - og pisk hver gang.

4. Tilsæt derefter kartoffelvand lidt efter lidt og pisk op på samme måde.

5. Smag evt. til med salt.

Hans Andersen 2018

Ingredienser:
  • Farserede Porre:
  • 500 gr. flæskefars
  • 1 æg
  • mel, mælk salt og peber
  • rasp
  • Sovs:
  • 25 gr. margarine
  • 3 spsk. mel
  • 2 1/2 dl. mælk
  • ca. 3 dl. Porre eller kartoffelvand