www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Maj´s gryde
Antal personer: 5

Tilberedningstid: 0 min.
Oprettet: 29-08-2005
 
 
Fremgangsmåde:

Skær leveren i strimler og marinere i rødvin og hvidløg i 2 timer.

Hæld væden i en kop og steg leveren til kødet har fået farve.

Svits grøntsagerne kort sammen med. Hæld marinaden i gryden sammen boulionen, tomatkoncentraten og sennepen.

Lad det hele simre i 45 min og jævn retten til passende tykkelse og smag det til med salt, peber og paprika.


Serveres i dyb tallerken med ske og groft brød til.


Ingredienser:
  • 500 g lever eller oksekød
  • 2 røde peberfrugter
  • 2 løg
  • 250 g champignon el. 1 gl
  • 10 mellemstore kartofler
  • 1 dl rødvin
  • hvidløg efter smag
  • 3 dl oksebouillon
  • 2 dl tomatkoncentrat
  • 1 spsk sennep
  • jævning
  • evt paprika
  • salt og peber efter behov