Fremgangsmåde:
Mørbraden pudses for sener og hinder- flækkes på langs, men kun 2/3 igennem.
Bankes let og smøres med dijonsennep.
Løg og champignon skæres i små stykker, tomater halveres og det hele svitses på
panden.
Mørbraden fyldes med løg etc. og lukkes igen.
Omvikles med bacon og brunes på panden til bacon har fået farve.
Lægges i ildfast fad og bages i forvarmet ovn ved 200 gr. i ca. 30 minutter.
Nemme kartofler:
Kartoflerne koges i ca. 12 minutter
Vendes i plasticpose med olivenolie og rasp.
Lægges i ildfast fad og bages i forvarmet ovn ved 200 gr. i ca. 30 minutter.
Bearnaise sauce:
Hans Andersen 2016
|
Ingredienser:
-
l svinemørbrad
-
Dijonsennep
-
l løg
-
150 g. champignon
-
4-5 cherry tomater
-
l pkk. bacon
-
-
750 gr. "nemme kartofler"
-
Olivenolie
-
Rasp
-
Salt & peber
-
-
125 gr. smør
-
1/4 liter piskefløde
-
4 æggeblommer
-
l tsk. Groft salt
-
2 spsk. Bearnaise essens
-
Estragon
|