www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Bearnaise sauce med fløde
Antal personer: 4

Tilberedningstid: 0 min.
Oprettet: 29-08-2005
 
 
Fremgangsmåde:

1. Bland alle ingredienserne sammen i en tykbundet gryde.

2. Bring det tæt på kogepunktet ved svag varme under konstant piskning, så er saucen færdig til at hælde op i en varm sauce kande. (skiller saucen, så hæld lidt vand i)

3. Skal saucen holdes varm, er det bedst at sætte den i vandbad.

Hans Andersen 2016

Ingredienser:
  • 125 g. Smør
  • 1/4 l. Piskefløde
  • 4 Æggeblommer
  • 1 tsk. Groft salt
  • 1 spsk. Bearnaiseessens
  • 1/2 bnt. Persille