Fremgangsmåde:
1. Tø spinaten op, og hak den groft med en kniv.
2. Steg kyllingestrimlerne gyldne i lidt olie og karry.
3. Hak løget og svits det i lidt olie i en gryde. Hæld tomaterne i gryden sammen med fløde, ketchup og alle krydderierne.
4. Lad denne sauce koge i 15 minutter, og smag den så evt. til med flere krydderier. Den må gerne være stærk, da spinaten tager noget af smagen.
5. Smør et ovnfast fad. Læg et lag lasagneplader, hæld lidt sauce over, læg et lag spinat samt lidt kylling, og drys med ost. Fortsæt sådan i 3 lag, og slut med sauce og ost.
6. Lad den gerne trække lidt, inden den bages i ovnen ved 180 grader C i ca. 1/2 time.
Serveres med en god salat
Hans Andersen 2018
|
Ingredienser:
-
500 g. kyllingebryst i tynde
-
strimler
-
lidt olie
-
lasagneplader 9-12 stk
-
1 pakke frossen helbladet spinat 450 g.
-
1 ds. flådede hakkede tomater
-
1 løg
-
1/4 I. piskefløde
-
3 tsk. mexicansk krydderi (santa maria)
-
3 tsk. ostindisk karry
-
3 spsk. ketchup
-
salt
-
peber
-
oregano
-
200 g. mild revet ost
|