www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Stegte ål med stuede kartofler
Antal personer: 4

Stegte ål med stuede kartofler

Tilberedningstid: 0 min.
Oprettet: 09-10-2019
 
 
Fremgangsmåde:

1. Ålene vendes i mel, salt og peber.
2. Steg ålene på alle sider i ca. 15-20 min.

Stuede kartofler:
1. Smelt smøret, tilsæt melet og pisk godt. Hæld mælken i lidt ad gangen og lad sovsen koge ca. 10 min., hvis du bliver for tyk kom lidt vand i.

2. Tilsæt kartoflerne i skiver og hakket dild, smag til med salt og peber.

Hans Andersen 2019

Ingredienser:
  • 1500 g. Ål
  • 4 spsk. Hvedemel
  • 50 g. Smør
  • Salt og peber
  • Stuede kartofler:
  • 1000 g. Kogte kolde kartofler
  • 50 g. Smør
  • 2 spsk. Hvedemel
  • 1 btd. Dild
  • Salt og peber