www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Grillspyd med oksekød
Antal personer: 3

Tilberedningstid: 0 min.
Oprettet: 30-08-2005
 
 
Fremgangsmåde:

Skær kødet i tern. Skyl tomaterne, tør dem godt og halver dem. Rens og skyl champignonerne og tør dem godt.

Sæt skiftevis kød, tomater og champignon på grillspyd. Pensl med olie og grill spyddene i 8-12 min.

Skær courgetterne på langs. Pensl med lidt olie og fordel presset hvidløg og hakket basilikum over.

Grill courgetterne på begge sider.
Kog kartoflerne og bland dem med forårsløg skåret i skiver og hele blade basilikum.

Server kartoflerne til grillspydene sammen med de grillede courgetter.

Ingredienser:
  • 400 g oksefilét
  • 12 cherrytomater
  • 12 champignoner
  • olivenolie
  • tørret basilikum
  • 2 courgetter
  • olivenolie
  • 2 fed hvidløg
  • frisk basilikum
  • 1/2 kg nye kartofler
  • 1 bundt forårsløg