Fremgangsmåde:
Skær kødet i tern. Skyl tomaterne, tør dem godt og halver dem. Rens og skyl champignonerne og tør dem godt.
Sæt skiftevis kød, tomater og champignon på grillspyd. Pensl med olie og grill spyddene i 8-12 min.
Skær courgetterne på langs. Pensl med lidt olie og fordel presset hvidløg og hakket basilikum over.
Grill courgetterne på begge sider.
Kog kartoflerne og bland dem med forårsløg skåret i skiver og hele blade basilikum.
Server kartoflerne til grillspydene sammen med de grillede courgetter.
|
Ingredienser:
-
400 g oksefilét
-
12 cherrytomater
-
12 champignoner
-
olivenolie
-
tørret basilikum
-
2 courgetter
-
olivenolie
-
2 fed hvidløg
-
frisk basilikum
-
1/2 kg nye kartofler
-
1 bundt forårsløg
|