Fremgangsmåde:
l. Kom det hakkede oksekød op i en stor skål.
2. Riv løg og æble, pres hvidløg, og rør det i oksekødet sammen med æg.
3. Del chillien på langs, og skrab frøene ud. Hak den fint, og kom kødet sammen
med parmesanost, salt, paprika og rasp. bland kødet sammen, til en god
sammenhængende fars.
4. Del kødet i fire lige store portioner, og form dem til hakkebøffer. vikl ca. seks baconskiver rundt om hver bøf.
5. Steg hakkebøfferne i lidt smør på en pande ved høj varme. Giv dem et par min.
på hver side. Læg bøfferne i en bradepande beklædt med bagepapir og steg dem færdige i ovnen i ca. 35 min. ved 200 gr.
TILBEHØR: Hasselbackkartofler og bearnaisesauce.
Hans Andersen 2016
|
Ingredienser:
-
500 gr. hakket oksekød
-
l løg
-
l æble
-
l æg
-
2 fed hvidløg
-
l chili
-
20 gr. revet parmesanost
-
1/2 tsk. salt
-
l tsk. paprika
-
l spsk. rasp
-
ca. 24 skiver bacon
-
Smør til stegning
|