www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Svensk pølseret med rød peber
Antal personer: 4

Tilberedningstid: 0 min.
Oprettet: 30-08-2005
 
 
Fremgangsmåde:

Hak løgene og skær pølser og kartofler i skiver og champignon i kvarte.

Peberfrugten skæres i tern.

Smelt smørret i en tykbundet gryde.
Svits løgene klare.

Tilsæt pølser, champignon, peberfrugt og paprika og svits i 2 min. Tilsæt kartofler, tomatpuré og mælk og rør forsigtigt rundt.

Kog retten i ca. 5 min., tilsæt evt. fløde og kog yderligere i 5 min. Smag til med salt og peber og klip purløg over.

Server pølseretten med lidt grøn salat eller et godt, groft brød.

Ingredienser:
  • 2 løg
  • 8 pølser, f.eks. økologiske frankfurtere
  • 300 g kogte, kolde kartofler
  • 250 g champignon
  • 1 rød peberfrugt
  • 20 g smør
  • 1 tsk. paprika
  • 2 dl mælk
  • 1 dl piskefløde
  • (eller 3 dl mælk)
  • 140 g tomatpuré
  • salt, peber
  • 1 bundt purløg
  • Tilbehør:
  • salat