Fremgangsmåde:
Hak løgene og skær pølser og kartofler i skiver og champignon i kvarte.
Peberfrugten skæres i tern.
Smelt smørret i en tykbundet gryde.
Svits løgene klare.
Tilsæt pølser, champignon, peberfrugt og paprika og svits i 2 min. Tilsæt kartofler, tomatpuré og mælk og rør forsigtigt rundt.
Kog retten i ca. 5 min., tilsæt evt. fløde og kog yderligere i 5 min. Smag til med salt og peber og klip purløg over.
Server pølseretten med lidt grøn salat eller et godt, groft brød.
|
Ingredienser:
-
2 løg
-
8 pølser, f.eks. økologiske frankfurtere
-
300 g kogte, kolde kartofler
-
250 g champignon
-
1 rød peberfrugt
-
20 g smør
-
1 tsk. paprika
-
2 dl mælk
-
1 dl piskefløde
-
(eller 3 dl mælk)
-
140 g tomatpuré
-
salt, peber
-
1 bundt purløg
-
-
Tilbehør:
-
salat
|