www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Frikadeller med Rød peberfrugt sovs
Antal personer: 4

Frikadeller med Rød peberfrugt sovs

Tilberedningstid: 40 min.
Oprettet: 22-01-2020
 
 
Fremgangsmåde:

1. Rør kødet sejt med salt, 2-3 min. Tilsæt revne løg og alle øvrige ingredienser og rør til farsen har en ensartet konsistens.
2. Hold evt. en del af mælken tilbage, Lad farsen hvile i køleskab mindst en halv time.
3. Tilsæt lidt mere mælk, hvis farsen er for fast. Steg frikadellerne på panden i det varme fedtstof, ca. 2 min. på hver side. Skru ned for varmen, og steg frikadellerne færdige, ca. 4 min. mere på hver side.

Tilbehør: Kartofler og Sovs med Rød peberfrugt.

Hans Andersen 2019

Ingredienser:
  • 500 g. Svinekød, hakket
  • 1-2 tsk. Groft salt
  • 80 g. Hvedemel
  • 1 Æg
  • 100 g. Løg
  • 2,5 dl. Letmælk
  • 0,25 tsk. Peber
  • 15 g. Smør
  • 1 spsk. Olie