Fremgangsmåde:
1. Rør kødet sejt med salt, 2-3 min. Tilsæt revne løg og alle øvrige ingredienser og rør til farsen har en ensartet konsistens.
2. Hold evt. en del af mælken tilbage, Lad farsen hvile i køleskab mindst en halv time.
3. Tilsæt lidt mere mælk, hvis farsen er for fast. Steg frikadellerne på panden i det varme fedtstof, ca. 2 min. på hver side. Skru ned for varmen, og steg frikadellerne færdige, ca. 4 min. mere på hver side.
Tilbehør: Kartofler og Sovs med Rød peberfrugt.
Hans Andersen 2019
|
Ingredienser:
-
500 g. Svinekød, hakket
-
1-2 tsk. Groft salt
-
80 g. Hvedemel
-
1 Æg
-
100 g. Løg
-
2,5 dl. Letmælk
-
0,25 tsk. Peber
-
15 g. Smør
-
1 spsk. Olie
|