www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Skiden Æg
Antal personer: 4

Tilberedningstid: 30 min.
Oprettet: 14-09-2005
 
 
Fremgangsmåde:

Æg:
Kom æggene i en gryde med koldt vand - vandet skal stå et par cm op i gryden. Bring vandet i kog og kog æggene "smilende" ved svag varme og under låg i 6-8 min.


Sennepssauce:
Smelt imens smørret i en gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Rør melet i og bag blandingen godt sammen.Tilsæt halvdelen af mælken under kraftig piskning. Pisk resten af mælken i lidt efter lidt. Kom sennep, salt og peber i og lad saucen koge ved svag varme og under omrøring, i ca. 5 min. Smag til.

Inden servering kommes æggene i sovsen.

Ingredienser:
  • 4-6 Æg
  • 30g smør
  • 33g hvedemel
  • 0,5 liter mælk
  • 2 spsk dijonsennep
  • 0,5 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • Brød til tilbehør