Fremgangsmåde:
Æg:
Kom æggene i en gryde med koldt vand - vandet skal stå et par cm op i gryden. Bring vandet i kog og kog æggene "smilende" ved svag varme og under låg i 6-8 min.
Sennepssauce:
Smelt imens smørret i en gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Rør melet i og bag blandingen godt sammen.Tilsæt halvdelen af mælken under kraftig piskning. Pisk resten af mælken i lidt efter lidt. Kom sennep, salt og peber i og lad saucen koge ved svag varme og under omrøring, i ca. 5 min. Smag til.
Inden servering kommes æggene i sovsen.
|
Ingredienser:
-
4-6 Æg
-
30g smør
-
33g hvedemel
-
0,5 liter mælk
-
2 spsk dijonsennep
-
0,5 tsk groft salt
-
friskkværnet peber
-
-
Brød til tilbehør
|