www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Ananas blanc manger
Antal personer: 4

Tilberedningstid: min.
Oprettet: 14-09-2005
 
 
Fremgangsmåde:

Lad ananasen dryppe af.

Pisk fløden.

Udblød husblasen og opløs den i ananassaften (varmes).

Hæld husblassen i flødeskummet under omrøring.

Bland ananasen i og hæld blanc mangeren i en skål eller en form.

Lad den stå koldt og stivne helt (2-3 timer)

Vend desserten ud eller servér den i skålen.

Pynt med ananas og druer eller høvlet chokolade.

Ingredienser:
  • 1 ds. ananas ca. 350 g
  • 3 dl piskefløde
  • ½ dl ananassaft
  • citronsaft
  • 3 blade husblas
  • evt. druer og høvlet chokolade