Fremgangsmåde:
Kog spaghettien al dente i letsaltet vand tilsat lidt olie.
bacon ristes gyldne i 2 spsk. olie ved svag varme.
Pisk æggene sammen med mælk, revet muskat, salt og peber.
Hæld den velafdryppede, varme spaghetti på panden til fedtstoffet og bland godt rundt.
Tag panden fra varmen. Hæld æggeblandingen over
spaghettien og rør godt rundt.
Æggemassen skal lige akkurat stivne
uden at blive for fast. Drys med revet parmesanost og server straks.
Tilbehør: evt. brød
|
Ingredienser:
-
500 Gram Frisk spaghetti/pasta
-
Salt
-
2 Spiseskeer Olie
-
200 Gram Bacon i tern
-
2 Spiseskeer Olivenolie
-
6 Stk Æg
-
1 dl. Mælk
-
Revet muskatnød
-
Salt og peber
-
2 Spiseskeer Friskrevet parmesanost
-
|