www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  ananas-chokolademousse
Antal personer: 1

Tilberedningstid: 0 min.
Oprettet: 14-09-2005
 
 
Fremgangsmåde:

Chokolade og ananassaft smeltes sammen i en kasserolle, afkøl lidt.

Del ægget i blomme og hvide.

Rør æggeblommen i den smeltede let afkølede chokolade.

Pisk hviden stiv. vendes i moussen.

Pisk fløden stiv. vendes i moussen.

Fordeles i potionsglas.

Ananasringe skæres i terninger.

Lægges oveni potionsglassene.

Stilles i køleskab.

Ingredienser:
  • 100 g chokolade
  • 2 spsk ananassaft
  • 1 æg
  • 4 ananasringe
  • 2 dl piskefløde