www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Bagte kartofler med fyld
Antal personer: 4

Tilberedningstid: 0 min.
Oprettet: 14-09-2005
 
 
Fremgangsmåde:

Kartoflerne skrubbes godt og lægges i et fad.

Fadet stilles på en rist midt i ovnen ved 200 grader i en time.

Fadet tages ud af ovnen, og kartoflerne afkøles, til de er til at røre ved.

Skær toppen af kartoflerne og udhul forsigtigt kartoflerne med en teske, så skallen ikke går i stykker.

Kartoffelfyldet moses og blandes med æggeblommerne, persille, revet muskatnød, salt og peber.

Ingredienser:
  • 4 Bage kartofler
  • Til fyld:
  • 2 æg delt i blomme og hvider
  • 1 lille bundt hakket persille
  • 1 tsk. revet muskatnød
  • 1 tsk. salt
  • 1/2 tsk. peber
  • 25 gram revet ost til gratinering