Fremgangsmåde:
1.Begynd med at lave kartoffelmosen.
2. Fordel kartoffelmosen i bunden af et smurt ovnfast fad.
3. Rens grønsagerne og skær løg og porrer i ringe og gulerødderne i tynde skiver.
4. Svits grønsagerne i fedtstof tilsat karry og fordel dem over kartoffelmosen.
5. Læg filetterne over grønsagerne, drys et tyndt lag rasp over, og kom
lidt smør/marg. klatter øverst.
6. Sæt fadet i ovnen i ca. 30 min. ved 200/225 gr.
Hans Andersen 2017
|
Ingredienser:
-
500 gr. torskefiletter
-
2 løg
-
2 porrer
-
2 gulerødder
-
50 gr. smør/margarine
-
1/2 spsk. karry
-
Rasp
-
Kartoffelmos af 1 kg. kartofler
-
2-3 dl. mælk
-
Smør
|