www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Torskefilet m. Kartoffelmos
Antal personer: 4

Torskefilet m. Kartoffelmos

Tilberedningstid: 25 min.
Oprettet: 15-09-2005
 
 
Fremgangsmåde:

1.Begynd med at lave kartoffelmosen.

2. Fordel kartoffelmosen i bunden af et smurt ovnfast fad.

3. Rens grønsagerne og skær løg og porrer i ringe og gulerødderne i tynde skiver.

4. Svits grønsagerne i fedtstof tilsat karry og fordel dem over kartoffelmosen.

5. Læg filetterne over grønsagerne, drys et tyndt lag rasp over, og kom
lidt smør/marg. klatter øverst.

6. Sæt fadet i ovnen i ca. 30 min. ved 200/225 gr.

Hans Andersen 2017

Ingredienser:
  • 500 gr. torskefiletter
  • 2 løg
  • 2 porrer
  • 2 gulerødder
  • 50 gr. smør/margarine
  • 1/2 spsk. karry
  • Rasp
  • Kartoffelmos af 1 kg. kartofler
  • 2-3 dl. mælk
  • Smør