www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Bechamelsauce
Antal personer: 4

Tilberedningstid: 0 min.
Oprettet: 15-09-2005
 
 
Fremgangsmåde:

Suppevisken (bouquet garni) er en buket af krydderurter, der er bundet sammen med ufarvet bomuldssnor.

Buketen kan fx bestå af persille, timian og et laurbærblad.

Mælken bringes i kog med suppevisken, og løget med nelliken stukket i.

Rør fedtstof og mel til en bolle, og pisk den i den kogende væske.

Saucen skal koges igennem i mindst 10 min. Si den, og smag den til med salt og peber.

Ingredienser:
  • 4 dl mælk
  • 1 suppevisk (se fremgangsmåde)
  • 1 løg og en kryddernellike
  • 20 g smør/ margarine
  • 2 spsk mel
  • evt reven muskatnød
  • salt
  • hvid peber.