Fremgangsmåde:
Haren:
Rør kødet og krydderierne godt sammen.
Farsen må ikke være for lind, hvorefter den rulles i raspen.
Baconskiverne rulles omkring farsen.
Brun den godt i en gryde på alle sider.
Kom derefter vand 1/3 op til farsen og lad den småsimre i ca. 20 min. Hvorefter den vendes og får ca. 20 min. mere på den anden side. Derefter tages den op.
SOVS:
Kom ca. 2 dl. kaffefløde i vandet i gryden og jævn evt. sovsen med en meljævning.
Tilsæt 1 spsk. ribsgele samt ½ spsk. Rochefore ost og farv med kulør efter behag.
Tilbehør: Kartofler, brunede kartofler og rødkål.
Hans Andersen 2004
|
Ingredienser:
-
Haren:
-
250 g. Hakket svinekød
-
250 g. Hakket oksekød
-
3 spsk. Rasp
-
1 Æg
-
1 tsk. Salt
-
1 tsk. Peber
-
ca. 3 dl. Mælk
-
4 Skiver tyndt bacon
-
-
Sovs:
-
2 dl. kaffefløde
-
lidt mel
-
1 spsk. Ribsgele
-
½ spsk Rochefore ost
-
kulør
|