www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Forloren Hare 2
Antal personer: 4

Tilberedningstid: 0 min.
Oprettet: 27-09-2005
 
 
Fremgangsmåde:

Haren:
Rør kødet og krydderierne godt sammen.

Farsen må ikke være for lind, hvorefter den rulles i raspen.

Baconskiverne rulles omkring farsen.

Brun den godt i en gryde på alle sider.

Kom derefter vand 1/3 op til farsen og lad den småsimre i ca. 20 min. Hvorefter den vendes og får ca. 20 min. mere på den anden side. Derefter tages den op.

SOVS:
Kom ca. 2 dl. kaffefløde i vandet i gryden og jævn evt. sovsen med en meljævning.

Tilsæt 1 spsk. ribsgele samt ½ spsk. Rochefore ost og farv med kulør efter behag.

Tilbehør: Kartofler, brunede kartofler og rødkål.

Hans Andersen 2004

Ingredienser:
  • Haren:
  • 250 g. Hakket svinekød
  • 250 g. Hakket oksekød
  • 3 spsk. Rasp
  • 1 Æg
  • 1 tsk. Salt
  • 1 tsk. Peber
  • ca. 3 dl. Mælk
  • 4 Skiver tyndt bacon
  • Sovs:
  • 2 dl. kaffefløde
  • lidt mel
  • 1 spsk. Ribsgele
  • ½ spsk Rochefore ost
  • kulør