www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Varme Aspargesbrød
Antal personer: 4

Varme Aspargesbrød

Tilberedningstid: 0 min.
Oprettet: 27-09-2005
 
 
Fremgangsmåde:

1. Smør brødskiverne med lidt smør.

2. Fordel skinke og asparges på brødene.

3. Rør mayonnaisen med salt, peber, sennep og lidt citronsaft.

4. Vend de stiftpiskede æggehvider i - lige inden brødene skal i ovnen.

5. Fordel massen over brødene.

6. Sæt dem i ovnen på nederste rille i en forvarmet ovn ved 225 grader i ca. 10 min. til massen er gylden og hævet.

7. Aspargesbrødene serveres med det samme.

Hans Andersen 2004
Hans Andersen 2010
Hans Andersen 2012

Ingredienser:
  • 4 Skiver toastbrød eller franskbrød
  • lidt smør
  • 4 Tykke skiver skinke (evt. Strimler)
  • ca. 400 g. asparges
  • 100 g. Mayonnaise
  • salt og peber
  • Citronsaft
  • 2 stiftpiskede æggehvider
  • Sennep