Fremgangsmåde:
1. Smør brødskiverne med lidt smør.
2. Fordel skinke og asparges på brødene.
3. Rør mayonnaisen med salt, peber, sennep og lidt citronsaft.
4. Vend de stiftpiskede æggehvider i - lige inden brødene skal i ovnen.
5. Fordel massen over brødene.
6. Sæt dem i ovnen på nederste rille i en forvarmet ovn ved 225 grader i ca. 10 min. til massen er gylden og hævet.
7. Aspargesbrødene serveres med det samme.
Hans Andersen 2004
Hans Andersen 2010
Hans Andersen 2012
|
Ingredienser:
-
4 Skiver toastbrød eller franskbrød
-
lidt smør
-
4 Tykke skiver skinke (evt. Strimler)
-
ca. 400 g. asparges
-
100 g. Mayonnaise
-
salt og peber
-
Citronsaft
-
2 stiftpiskede æggehvider
-
Sennep
|