Fremgangsmåde:
Del kødet i 3 portioner og form disse som runde bøffer ved hjælp af en kniv eller i hånden.
Blad mel, salt og peber og vend bøfferne heri.
Pil løgene og skær dem i skiver - steg dem i halvdelen af margarinen - og tag derefter de stegte løg op på en tallerken.
Brun resten af margarinen på panden ved stærk varme. Brun bøfferne heri på begge sider, og skru ned til jævn varme - og steg bøfferne ca 4 min. på hver side. Bøfferne skal være lyserøde indeni, når de er færdigstegte.
Tag bøfferne af panden. Hæld kaffefløden i panden og kog op. Tilsæt mel og evt. lidt vand hvis der klumper, derefter kulør.
Tilbehør:
Rødbedesalat: Ca. 1/4 kinakål snittes i strimler, skylles og anrettes i en skål med fine strimler af 2-3 kogte rødbeder og 1/4 agurk.
Dressing: 1dl. cremefraiche smages til med ½ spsk. fransk sennep, knust hvidløg, salt og peber.
Hans Andersen 2004
|
Ingredienser:
-
500 g. Oksefars
-
2 spsk. Mel
-
1/4 tsk. Salt
-
1 knvsps. Peber
-
2-3 Løg
-
40 g. Margarine/smør
-
-
Meljævning:
-
1 spsk. Mel
-
2,5 dl. Kaffefløde
-
kulør, salt og peber
-
-
Se også under tilbehør!!
|