www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Hakkebøf
Antal personer: 3

Tilberedningstid: 0 min.
Oprettet: 27-09-2005
 
 
Fremgangsmåde:

Del kødet i 3 portioner og form disse som runde bøffer ved hjælp af en kniv eller i hånden.

Blad mel, salt og peber og vend bøfferne heri.

Pil løgene og skær dem i skiver - steg dem i halvdelen af margarinen - og tag derefter de stegte løg op på en tallerken.

Brun resten af margarinen på panden ved stærk varme. Brun bøfferne heri på begge sider, og skru ned til jævn varme - og steg bøfferne ca 4 min. på hver side. Bøfferne skal være lyserøde indeni, når de er færdigstegte.

Tag bøfferne af panden. Hæld kaffefløden i panden og kog op. Tilsæt mel og evt. lidt vand hvis der klumper, derefter kulør.

Tilbehør:
Rødbedesalat: Ca. 1/4 kinakål snittes i strimler, skylles og anrettes i en skål med fine strimler af 2-3 kogte rødbeder og 1/4 agurk.

Dressing: 1dl. cremefraiche smages til med ½ spsk. fransk sennep, knust hvidløg, salt og peber.

Hans Andersen 2004

Ingredienser:
  • 500 g. Oksefars
  • 2 spsk. Mel
  • 1/4 tsk. Salt
  • 1 knvsps. Peber
  • 2-3 Løg
  • 40 g. Margarine/smør
  • Meljævning:
  • 1 spsk. Mel
  • 2,5 dl. Kaffefløde
  • kulør, salt og peber
  • Se også under tilbehør!!