Fremgangsmåde:
Brun koteletterne hurtig i smør og krydr med salt, peber og paprika.
Læg koteletterne i et smurt ildfast fad, og kom tomatskiverne over.
Rør smør, sennep, løg, citronsaft og persille sammen. Fordel blandingen over koteletterne.
Kog panden af med fløde og tomatketchup. Hæld fløden over koteletterne.
Drys reven ost over og dæk med folie.
Retten sættes i en forvarmet ovn ved 225 grader i en halv times tid.
Tilbehør:
Kogte ris og flutes.
Bem.
Retten er nem at lave og smager godt.
Hans Andersen 2004
|
Ingredienser:
-
3 Svinekoteletter
-
Paprika
-
3 Tomater
-
60 g. Smør
-
2 spsk. Sennep
-
1 hakket Løg
-
1 fed Hvidløg
-
1 tsk. Citronsaft
-
4 spsk. Hakket persille
-
2 dl. Fløde (eller kaffefløde)
-
3 spsk. Tomatketchup
-
150 g. Mild ost
|