www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Sennepskoteletter
Antal personer: 3

Tilberedningstid: 0 min.
Oprettet: 27-09-2005
 
 
Fremgangsmåde:

Brun koteletterne hurtig i smør og krydr med salt, peber og paprika.

Læg koteletterne i et smurt ildfast fad, og kom tomatskiverne over.

Rør smør, sennep, løg, citronsaft og persille sammen. Fordel blandingen over koteletterne.

Kog panden af med fløde og tomatketchup. Hæld fløden over koteletterne.

Drys reven ost over og dæk med folie.

Retten sættes i en forvarmet ovn ved 225 grader i en halv times tid.

Tilbehør:
Kogte ris og flutes.

Bem.
Retten er nem at lave og smager godt.

Hans Andersen 2004

Ingredienser:
  • 3 Svinekoteletter
  • Paprika
  • 3 Tomater
  • 60 g. Smør
  • 2 spsk. Sennep
  • 1 hakket Løg
  • 1 fed Hvidløg
  • 1 tsk. Citronsaft
  • 4 spsk. Hakket persille
  • 2 dl. Fløde (eller kaffefløde)
  • 3 spsk. Tomatketchup
  • 150 g. Mild ost