www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Fiskefad med rejer
Antal personer: 0

Fiskefad med rejer

Tilberedningstid: 0 min.
Oprettet: 27-09-2005
 
 
Fremgangsmåde:

1. Fiskefileterne rulles sammen og lægges i et smurt ildfast fad.

2. Champignonerne halveres og blandes med cremefraiche, fløde, ærter, pure´, krydderier og halvdelen af rejerne.

3. Hæld blandingen over fisken og drys resten af rejerne på nu (eller gem dem til pynt)

4. Bages i en forvarmet ovn på 225 grader i 25-30 min.

5. Pynt med klippet dild.

Tilbehør:
Serveres med asparges kartofler til.

Hans Andersen 2004
Hans Andersen 2011

Ingredienser:
  • 12 Fiskefileter/søtungefileter
  • 2,5 dl. Cremefraiche 9%
  • 2,5 dl. Piskefløde
  • 250 g. Friske champignoner
  • 150 g. Fine ærter
  • 200 g. Rejer
  • 1 lille ds. Koncentreret tomatpure´
  • Lidt cayennepeber
  • Salt og peber