Fremgangsmåde:
1. Fiskefileterne rulles sammen og lægges i et smurt ildfast fad.
2. Champignonerne halveres og blandes med cremefraiche, fløde, ærter, pure´, krydderier og halvdelen af rejerne.
3. Hæld blandingen over fisken og drys resten af rejerne på nu (eller gem dem til pynt)
4. Bages i en forvarmet ovn på 225 grader i 25-30 min.
5. Pynt med klippet dild.
Tilbehør:
Serveres med asparges kartofler til.
Hans Andersen 2004
Hans Andersen 2011
|
Ingredienser:
-
12 Fiskefileter/søtungefileter
-
2,5 dl. Cremefraiche 9%
-
2,5 dl. Piskefløde
-
250 g. Friske champignoner
-
150 g. Fine ærter
-
200 g. Rejer
-
1 lille ds. Koncentreret tomatpure´
-
Lidt cayennepeber
-
Salt og peber
|