www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Boller i karry 3
Antal personer: 3

Boller i karry 3

Tilberedningstid: 0 min.
Oprettet: 30-09-2005
 
 
Fremgangsmåde:

Bollerne:
Rør kødet med havregryn, æg, peber,og salt.

Hæld 1 til 3 dl. mælk i og rør grundig til farsen har en passende konsistens.

Kog en gryde vand op med lidt bouillonterning.

Form bollerne med en ske og kog dem i vandet, som ikke må koge alt for kraftigt.

Bollerne skal koge ca. 8 min.

Saucen:
Damp løggene i smørret, til de er klare.

Tilsæt karry og mel og bag op med bouillon (fra bollerne) og fløde.

Smag til og varm bollerne op i saucen.

Serveres evt. med løse ris.

Hans Andersen 2004

Ingredienser:
  • Bollerne:
  • 500 g. Hakket flæskekød eller blandet flæske/kalv.
  • 1 dl. Havregryn
  • ca. 3 dl. Mælk
  • 2 Æg
  • ca. 1 tsk. Salt
  • 1/4 tsk. Peber
  • Saucen:
  • 1 Finthakket løg
  • 2 spsk. Smør
  • ca. 1 spsk. Karry
  • ca. 2 spsk. Mel
  • 4 dl. Bouillon
  • 2 dl. Piskefløde
  • Salt og peber
  • Ris