Fremgangsmåde:
Farsen røres sammen og hviler i køleskabet i ca. ½-1 time.
Savoykålsbladene blancheres.
En stor skefuld fars lægges på hvert blad, og bladet foldes op som farsen som en pose. Bindes med bomuldsgarn.
"Poserne" sættes tæt sammen i en sauterpande, og bouillon hældes ved, så det står halvt op om "poserne".
Dampes under låg i 15-20 min. ved svag varme.
Sovs:
Løget svitses i olien, og tomater, hvidløg og tomatpure´ tilsættes og sovsen småkoger i ca. 10 min.
Blendes med basilikum og friskost.
Balsamico eddike tilsættes. Varmes igennem og smages til med salt og peber.
Tilbehør:
Hvide karfofler, grønne bønner og tomatsovs.
Hans Andersen 2004
|
Ingredienser:
-
500 g. Hakket kalkunkød/kyllingekød
-
1 Finthakket løg
-
1 fed Presset hvidløg
-
2 spsk. Hvedemel
-
1 Æg
-
1 dl. Mælk
-
1 tsk. Salt
-
1 tsk Tørret timian
-
20 g. Grofthakkede smuttede mandler
-
8 Savoykålsblade
-
Grøntsagsbouillon (vand og terning)
-
-
Tomatsovs:
-
2 tsk. Olie
-
1 Løg i små tern
-
1 ds. Flåede tomater
-
1 fed Presset hvidløg
-
1 spsk. Koncentreret tomatpure´
-
1 spsk. Balsamico eddike
-
½ Potte frisk basilikum eller 1 tsk. tørret
-
1 stor spsk. Cheasy friskost naturel 6%
-
Salt og peber
|