Fremgangsmåde:
Begynd med sovsen, så er den klar, når retten skal sættes i ovnen. Skræl og hak løgene og æblerne. Skær baconen i strimler. Svits løg, æbler og bacon sammen et par min.
Strø karry over og lad det svitse med et øjeblik. Bland mel og tomatpure´ i. Tilsæt bouillon og væden fra ananasen og lad det koge sagte i 10 min.
Smag til med salt og kom ananasterningerne i.
Del kyllingen i portionsstykker. Bland mel, salt og karry i en plasticpose. Læg nogle kyllingestykker ad gangen i posen, ryst den så melblandingen helt dækker stykkerne. Gør det samme med resten af stykkerne.
Brun kyllingestykkerne i fedtstoffet og læg dem over på et ovnfast fad efterhånden. Hæld karry sovsen over.
Sæt retten i ovnen i ca. 50 min. ved 200 grader. Pynt fadet med ananas ringe eller små æbleskiver.
Serveres med ris.
Hans Andersen 2004
Hans Andersen 2014
|
Ingredienser:
-
1 kg. Kylling
-
3 spsk. Mel
-
2 tsk. Salt
-
1 spsk. Karry
-
Smør/margarine
-
1 rødt æble eller 1 dåse ananas i skiver
-
-
Karrysovs:
-
2 store Løg
-
20 skiver Bacon
-
2-3 spsk, Karry
-
4 spsk, Mel
-
2 store Syrlige æbler
-
4 spsk. Tomatpure´
-
6 dl. Bouillon (gerne lidt ekstra)
|