www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Lakseruller
Antal personer: 4

Lakseruller

Tilberedningstid: 20 min.
Oprettet: 25-05-2005
 
 
Fremgangsmåde:

Smør flødeosten ud på hvedetortillaen og fordel rucola herpå.

Læg lakseskiverne i et lag og rul tortillaen sammen. Pak den ind i film og læg den i køleskabet i mindst 3
timer. Filmen skal pakkes stramt omkring rullen.

Ved servering fordeles salaten på 4 tallerkener. Lakserullerne skæres i l,5 cm skiver og lægges ovenpå salaten sammen med limebåde. Salaten kan dryppes med lidt olie/eddike dressing.

Hans Andersen 2016

Ingredienser:
  • 75 g friskost pikant
  • l hvedemels tortilla (ca. 25 cm i diameter)
  • 1/4 liter rensede rucolasalatblade ( ca. 25 g)
  • l00 g røget laks i tynde skiver
  • Endvidere til pynt:
  • l,5 liter blandet grøn salat, fx hjertesalat, rucola og
  • brøndkarse ( ca. 150 g)
  • 8 limebåde