Fremgangsmåde:
Smør flødeosten ud på hvedetortillaen og fordel rucola herpå.
Læg lakseskiverne i et lag og rul tortillaen sammen. Pak den ind i film og læg den i køleskabet i mindst 3
timer. Filmen skal pakkes stramt omkring rullen.
Ved servering fordeles salaten på 4 tallerkener. Lakserullerne skæres i l,5 cm skiver og lægges ovenpå salaten sammen med limebåde. Salaten kan dryppes med lidt olie/eddike dressing.
Hans Andersen 2016
|
Ingredienser:
-
75 g friskost pikant
-
l hvedemels tortilla (ca. 25 cm i diameter)
-
1/4 liter rensede rucolasalatblade ( ca. 25 g)
-
l00 g røget laks i tynde skiver
-
-
Endvidere til pynt:
-
l,5 liter blandet grøn salat, fx hjertesalat, rucola og
-
brøndkarse ( ca. 150 g)
-
8 limebåde
|