Fremgangsmåde:
Flæsk:
Bland rasp, salt og peber ud på en tallerken.
Bank flæsket let med en kødhammer og vend det i rasp blandingen.
Varm stegepanden godt op, kom margarine på og lad det blive gyldent.
Kom flæsket på stegepanden og steg det godt på begge sider, så det bliver sprødt.
Sovs:
Varm margarinen op i en gryde, kom mel i og rør op.
Tilsæt mælken lidt efter lidt og pisk op hver gang.
Hæld derefter kartoffelvand i lidt af gangen og pisk op på samme måde.
Tilsæt den hakkede persillen og lad sovsen koge op, smag til med salt.
Tilbehør:
Kartofler, revet gulerod og rødbeder
Hans Andersen 2005
|
Ingredienser:
-
9 skiver Stegeflæsk
-
4 spsk. Rasp
-
2 tsk. Salt
-
1 tsk. Peber
-
ca. 25 g. Margarine
-
-
Persillesovs:
-
25 g. Margarine
-
3 spsk. Mel
-
2½ dl. Mælk
-
ca. 3 dl. Kartoffelvand
-
1 bdt. Persille
|