www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Paneret stegt flæsk
Antal personer: 3

Tilberedningstid: 0 min.
Oprettet: 30-09-2005
 
 
Fremgangsmåde:

Flæsk:
Bland rasp, salt og peber ud på en tallerken.

Bank flæsket let med en kødhammer og vend det i rasp blandingen.

Varm stegepanden godt op, kom margarine på og lad det blive gyldent.

Kom flæsket på stegepanden og steg det godt på begge sider, så det bliver sprødt.

Sovs:
Varm margarinen op i en gryde, kom mel i og rør op.

Tilsæt mælken lidt efter lidt og pisk op hver gang.

Hæld derefter kartoffelvand i lidt af gangen og pisk op på samme måde.

Tilsæt den hakkede persillen og lad sovsen koge op, smag til med salt.

Tilbehør:
Kartofler, revet gulerod og rødbeder

Hans Andersen 2005

Ingredienser:
  • 9 skiver Stegeflæsk
  • 4 spsk. Rasp
  • 2 tsk. Salt
  • 1 tsk. Peber
  • ca. 25 g. Margarine
  • Persillesovs:
  • 25 g. Margarine
  • 3 spsk. Mel
  • 2½ dl. Mælk
  • ca. 3 dl. Kartoffelvand
  • 1 bdt. Persille