Fremgangsmåde:
Kødet æltes med halvdelen af raspen samt fløde, æg og krydderier, til det er let at samle (evt. lidt mere rasp).
Halvdelen af det røgede spæk skæres i små tern og kommes i farsen.
Farsen rulles til en tyk pølse, og paneres med resten af raspen.
Farsen kommet i et ovnfast fad og kommes i ovnen i ca. 15 min. ved 200 grader.
Farsen tages ud og der hældes mælk ved, ca. til midten af farsbrødet. Farsen kommes tilbage i oven og steges videre i 45 min.
Mælken hældes fra og jævnes til sovs, der kan smages til med tyttebær, salt og peber, kulør.
Tilbehør:
Hvide kartofler
Hans Andersen 2005
|
Ingredienser:
-
500 g. Kalve-flæske fars
-
125 g. Rasp
-
3 spsk. Fløde
-
2 Æg
-
4-5 cm. Røget spæk
-
ca. ½ l. Sødmælk
-
Margarine
-
Mel
-
Tyttebær
-
Salt og Peber
|