www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Forloren Hare med spæk
Antal personer: 3

Tilberedningstid: 80 min.
Oprettet: 20-10-2005
 
 
Fremgangsmåde:

Kødet æltes med halvdelen af raspen samt fløde, æg og krydderier, til det er let at samle (evt. lidt mere rasp).

Halvdelen af det røgede spæk skæres i små tern og kommes i farsen.

Farsen rulles til en tyk pølse, og paneres med resten af raspen.

Farsen kommet i et ovnfast fad og kommes i ovnen i ca. 15 min. ved 200 grader.

Farsen tages ud og der hældes mælk ved, ca. til midten af farsbrødet. Farsen kommes tilbage i oven og steges videre i 45 min.

Mælken hældes fra og jævnes til sovs, der kan smages til med tyttebær, salt og peber, kulør.

Tilbehør:
Hvide kartofler

Hans Andersen 2005

Ingredienser:
  • 500 g. Kalve-flæske fars
  • 125 g. Rasp
  • 3 spsk. Fløde
  • 2 Æg
  • 4-5 cm. Røget spæk
  • ca. ½ l. Sødmælk
  • Margarine
  • Mel
  • Tyttebær
  • Salt og Peber