Fremgangsmåde:
Skær citronerne i tynde skiver på ca. ½ cm.
Skiverne lægges meget tæt på en meget varm pande.
Læg laksefileterne på citornskiverne med kød siden nedaf - steg dem ca. 5 min. Vend dem derefter med skind siden nedaf i ca. 5 min. Smag til med lidt salt og peber.
Kartofler med eller uden skind skæres dybt i tynde skiver. Pensles med lidt olie og krydres med salt.
Lægges på bagepapir i en 200 grader varm ovn og steges i ca. 1 time.
Giv de grønne bønner et opkog på ca. 1 min. - kom lidt salt i kogevandet.
Rul bacon omkring de kogte bønner og fastgør kødet med tandstikkere - og steg dem derefter hele vejen rundt - let stegte.
Tilbehør:
Hasselbackkartofler, grønne bønner med bacon og hollandaise sauce.
Hans Andersen 2005
|
Ingredienser:
-
3 stk. Laksefilet a 150 g. pr. stk.
-
2 Citroner
-
Salt og Peber
-
Kartofler
-
Olie
-
Grønne bønner
-
Bacon Skiver
-
Hollandaise sauce i brev
|