Fremgangsmåde:
Ingredienserne til bunden røres sammen og formes i et ikke smurt ildfast fad.
Bag bunden i 20-25 min. ved 175 grader. Gerne dagen i forvejen ellers skal den have lov at afkøle.
Lige før servering laves resten:
Hindbær lægges i bunden så bunden dækkes.
Isen skæres i skiver og lægges over hindbærene.
Marengsen laves ved at piske æggehviderne stive og derefter blande sukker i.
Marengs kommes i fadet til sidst og det hele sættes i ovnen i 3-4 min. ved 250 grader.
Serveres med det samme.
|
Ingredienser:
-
1 ps. Optøede hindbær ca. 300 g.
-
1-1½ l. Vanilie is
-
-
Bunden:
-
75 g. Smør (kærgaard)
-
125 g. Sukker
-
100 g. Havregryn
-
1 Æg
-
1 tsk. Bagepulver
-
1 spsk. Mel
-
-
Marengs:
-
3 Æggehvider
-
75 g. Sukker
|