www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Amagergryde m. oksekød
Antal personer: 4

Tilberedningstid: 0 min.
Oprettet: 15-11-2005
 
 
Fremgangsmåde:

Olien varmes i en gryde tilsæt karry, løg og oksekød svitses heri.

Kartofler, vand, salt og peber kommes i, koges ved svag varme i 10 min.

Gulerødder, hvidkål og pasta tilsættes, retten koges yderlig ca. 10 min.

Retter jævnes evt. lidt med mel som er udrørt i skummemælk.

Ingredienser:
  • 2 Store Løg snittet
  • 200 g. Mager hakket oksekød
  • 1 tsk. Olie
  • 1 tsk. Karry
  • 8 kartofler i skiver
  • ¾ l. Vand
  • 1½ tsk. Salt
  • Peber
  • 2 store Groft reven Gulerødder
  • 300 g. Snittet Hvidkål
  • 100 g. pasta i små stykker