www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Asiatiske Krebinetter
Antal personer: 3

Tilberedningstid: 0 min.
Oprettet: 15-11-2005
 
 
Fremgangsmåde:

Ælt det hakkede kød med olie, ingefær, hvidløg og chili.

Del det, og form det til aflange eller runde bøffer og steg dem i smør og olienolie, ca. 3 min. på hver side. Krydr med salt og peber.

Nudler:
Steg de kogte nudler i en sauterpande i den varme olie sammen med forårsløg, courgetteskiver, hakket peberfrugt og chili. Rør imens og steg til nudlerne er let sprøde, og grøntsagerne lige netop er møre.

Retten smages til med salt og peber.

Tilbehør:
Chutnety og soyasauce

Hans Andersen 2005

Ingredienser:
  • 500 g. Hakket kalve- og svinesmåkød
  • 1 spsk. Olivenolie
  • 1 tsk. Finthakket frisk ingefær
  • 1-2 fed Finthakket hvidløg
  • 2-3 stk. Finthakket chili
  • Salt og peber
  • Smør og olivenolie til stegning
  • Nudler:
  • 200 g. Kogte afdryppede kinesiske ægnudler
  • 2-3 spsk. Olivenolie
  • 4 snittede forårsløg
  • 1 Courgette i tynde skiver eller tern
  • ½ Hakket rød peberfrugt
  • evt. et par hele chili
  • Salt og peber