Fremgangsmåde:
Ælt det hakkede kød med olie, ingefær, hvidløg og chili.
Del det, og form det til aflange eller runde bøffer og steg dem i smør og olienolie, ca. 3 min. på hver side. Krydr med salt og peber.
Nudler:
Steg de kogte nudler i en sauterpande i den varme olie sammen med forårsløg, courgetteskiver, hakket peberfrugt og chili. Rør imens og steg til nudlerne er let sprøde, og grøntsagerne lige netop er møre.
Retten smages til med salt og peber.
Tilbehør:
Chutnety og soyasauce
Hans Andersen 2005
|
Ingredienser:
-
500 g. Hakket kalve- og svinesmåkød
-
1 spsk. Olivenolie
-
1 tsk. Finthakket frisk ingefær
-
1-2 fed Finthakket hvidløg
-
2-3 stk. Finthakket chili
-
Salt og peber
-
Smør og olivenolie til stegning
-
-
Nudler:
-
200 g. Kogte afdryppede kinesiske ægnudler
-
2-3 spsk. Olivenolie
-
4 snittede forårsløg
-
1 Courgette i tynde skiver eller tern
-
½ Hakket rød peberfrugt
-
evt. et par hele chili
-
Salt og peber
|