www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Bondeomelet med bacon
Antal personer: 2

Tilberedningstid: 0 min.
Oprettet: 15-11-2005
 
 
Fremgangsmåde:

Æg og fløde piskes sammen, salt og peber tilsættes. Baconskiverne risten på en pande.

Kartoffel og tomatskiver risten i baconfedtet og fordeles over panden. Æggemassen hældes over og omeletten steges færdig.

Omeletten serveres fra panden og drysses med de hakkede krydderurter og bacon. Der kan spises rugbrød til.

Tips:

Husk at en omelet bør være blød på overfladen og ikke stegt tør som sålelæder. Det er en god idé at røre i æggemassen. Til denne begynder at stivne.

Ingredienser:
  • 6 æg
  • 1 dl. kaffefløde
  • 4-6 kogte kartofler
  • 8 skiver bacon
  • 2 tomater
  • 2 spsk. hakket purløg
  • 1 spsk. hakket persille
  • Salt
  • peber
  • smør og margarine til stegning