Fremgangsmåde:
1. Kom ris i en gryde sammen med vand og
1/2 tsk. groft salt. Kog risene i 12
min. ved svag varme og lad dem trække i 10 min.
2. Skær rødløg i både og snit spidskål i strimler. Nip stilkene af bønnerne og skær dem i korte stykker. Hak hvidløg og chili fint. Skær forårsløg i tynde strimler.
3. Varm 1 spsk. olie i en wok og brun det hakkede oksekød.
4. Tilsæt så løg, spidskål og bønner, og steg videre et par min. Tilsæt hvidløg,
ingefær, bønnespirer og chili og vend det rundt sammen med sojasauce.
5. Steg imens 4 spejlæg i en pande med 1 spsk. olie.
Servering: Server æggene over kødet og med kogte ris til.
Hans Andersen 2017
|
Ingredienser:
-
3 dl. jasminris
-
4,5 dl. vand
-
0,5 tsk. groft salt
-
2 rødløg
-
0,5 spidskål
-
125 gr. grønne bønner
-
1 fed hvidløg
-
1 chili
-
1 bdt. forårsløg
-
1+1 spsk. majsolie
-
500 gr. hakket oksekød
-
2 spsk. hakket ingefær
-
1 bk. bønnespirer
-
4 spsk. sojasauce
-
4 æg
|