www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Festlig Farsret
Antal personer: 4

Tilberedningstid: 0 min.
Oprettet: 15-11-2005
 
 
Fremgangsmåde:

Kød, æg, mel og krydderier røres med vand til en fin fars.

Løgene hakkes, de skrællede æbler skæres i terninger.

I et smurt ovnfast fad (1 l) lægges et lag fars, et lag løg og hakket æble, det sidste lag er fars.

Der dækkes med baconskiver, bages midt i ovnen.

Ovn: 200° i ca. 45 min.

Tilbehør:
Ovnkartofler og salat.

Ingredienser:
  • 300 g. oksekød og flæskesmåkød, finthakket
  • 1 æg
  • 1 dl. vand
  • 1 dl. mel
  • 1 tsk. salt
  • 1/2 tsk. peber
  • 2 løg
  • 2 æbler
  • 4-5 skiver bacon