www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Gryderet med hakket oksekød
Antal personer: 3

Tilberedningstid: 0 min.
Oprettet: 15-11-2005
 
 
Fremgangsmåde:

Pil løgene. Skær porrerne i tykke ringe (brug halvdelen af det grønne).

Skræl gulerødderne og skær dem i skiver. Begynd med at brune kødet i den varme olie, drys med salt og peber, inden melet drysses på og blandes godt med kødet.

Rør vand og tomatpúre sammen og rør det i det brunede kød. Tilsæt laurbærblad, løg, porrer og gulerødder og lad retten komme i kog.

Læg låg på og lad det simre i 45 min. Smag til med salt og peber.

Server retten sammen med kartoffelmos.

Ingredienser:
  • 250 g. hakket oksekød
  • 8 skalotteløg
  • 2 porrer
  • 4 gulerødder
  • 2 spsk. olivenolie
  • salt
  • friskkværnet peber
  • 2 spsk. mel
  • 1 liter vand
  • 70 g. koncentreret tomatpúre
  • 1 laurbærblad