Fremgangsmåde:
Pil løgene. Skær porrerne i tykke ringe (brug halvdelen af det grønne).
Skræl gulerødderne og skær dem i skiver. Begynd med at brune kødet i den varme olie, drys med salt og peber, inden melet drysses på og blandes godt med kødet.
Rør vand og tomatpúre sammen og rør det i det brunede kød. Tilsæt laurbærblad, løg, porrer og gulerødder og lad retten komme i kog.
Læg låg på og lad det simre i 45 min. Smag til med salt og peber.
Server retten sammen med kartoffelmos.
|
Ingredienser:
-
250 g. hakket oksekød
-
8 skalotteløg
-
2 porrer
-
4 gulerødder
-
2 spsk. olivenolie
-
salt
-
friskkværnet peber
-
2 spsk. mel
-
1 liter vand
-
70 g. koncentreret tomatpúre
-
1 laurbærblad
-
|