Fremgangsmåde:
Kom risen i kogende vand med salt og kog risen efter anvisningen på posen.
Rør kød, æg, mælk og krydderier til en fars. Tilsæt de kogte let afkølede ris. Bland persille, hvidløg og løg sammen, og smuldr osten heri.
Smør et ovnfast fad og læg heri fars og fyld lagvis, så det danner et lille brød - begynd og slut med fars.
Fordel smørklatter over farsbrødet og bag det ved 200 grader C midt i ovnen i ca. 60 minutter.
Farsbrødet serveres sammen med taziki og nye kartofler eller ovnbagt kartoffelbåde.
Billedet viser en dobbeltportion.
Retten er fryseegnet.
|
Ingredienser:
-
1 dl. løse ris
-
1½ dl. vand
-
½ tsk. groft salt
-
250 g. hakket svinekød
-
250 g. hakket lammekød/ oksekød
-
1 æg
-
1 dl. mælk
-
1 tsk. groft salt
-
friskkværnet peber
-
-
Fyld:
-
2 spsk. persille, friskhakket
-
1 fed hvidløg, knust
-
1 lille zittauerløg, hakket
-
100 g. feta/ salatost
-
20 g. smør
|