Fremgangsmåde:
Udblød raspen i vand. Rør kødet sammen med den udblødte rasp, æg og peber.
Form farsen til 2 lange ruller og læg dem i et smurt, ovnfast fad. Lav en rille i hver farsrulle.
Fordel smuldret fetaost, timian og persille i farsrillerne. Pensl med kinesisk soya.
Sæt fadet i ovnen ved 200 grader ca. 25 min. Læg skiver af squash eller agurk i fadet efter ca. 10 min.
Servering:
Server retten med ovnbagte kartoffelbåde, som skal bage ved 200 grader 35-45 min. Tomatsalat, samt yoghurt rørt med krydderurter og hvidløg.
|
Ingredienser:
-
400 g. fårefars
-
3 spsk. rasp
-
1 1/2 dl. vand
-
1 æg
-
peber
-
-
Fyld:
-
100 g. fetaost
-
1 tsk. timian
-
1 1/2 dl. hakket persille
-
300 g. squash eller agurk
-
Kinesisk soya
-
|