www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Græsk farsret
Antal personer: 4

Tilberedningstid: 0 min.
Oprettet: 15-11-2005
 
 
Fremgangsmåde:

Udblød raspen i vand. Rør kødet sammen med den udblødte rasp, æg og peber.

Form farsen til 2 lange ruller og læg dem i et smurt, ovnfast fad. Lav en rille i hver farsrulle.

Fordel smuldret fetaost, timian og persille i farsrillerne. Pensl med kinesisk soya.

Sæt fadet i ovnen ved 200 grader ca. 25 min. Læg skiver af squash eller agurk i fadet efter ca. 10 min.

Servering:
Server retten med ovnbagte kartoffelbåde, som skal bage ved 200 grader 35-45 min. Tomatsalat, samt yoghurt rørt med krydderurter og hvidløg.

Ingredienser:
  • 400 g. fårefars
  • 3 spsk. rasp
  • 1 1/2 dl. vand
  • 1 æg
  • peber
  • Fyld:
  • 100 g. fetaost
  • 1 tsk. timian
  • 1 1/2 dl. hakket persille
  • 300 g. squash eller agurk
  • Kinesisk soya