Fremgangsmåde:
1. Parter kyllingen i ca. 8 stykker og vend stykkerne i mel krydret med salt og peber.
2. Brun baconstykkerne i gryden til de er gyldne, og læg dem til side og hæld
fedtet fra.
3. Brun løg og champignon hver for sig og læg til side.
4. Brun kyllingen på begge sider, tilsæt bouquet garni, persillestilke, bacon,
løg og rødvin. Kom evt. lidt hønsebouillon ved og lad det simre i ca. 40 min.
5. Tilsæt de hele brunede champignon og lad dem koge med de sidste 10 min.
6. Skum fedtet fra og smag til med salt og peber.
TILBEHØR: Hakket persille og flutes.
Hans Andersen 2012
Hans Andersen 2018
|
Ingredienser:
-
1 hel kylling ca. 1400 gr.
-
Hvedemel
-
Olie til stegning
-
200 gr. bacon i tern
-
200 gr. løg
-
250 gr. champignon
-
1 bouquet (timiankviste og laurbærblade)
-
1 lille bundt bredbladet persille
-
1 flaske rødvin
-
Evt. lidt hønsebouillon
-
Salt og peber
|