Fremgangsmåde:
Pandekager
1. Rør mel, salt, revet citronskal og mælk sammen til en jævning.
2. Rør æggene i og hæld dejen i en kande. Lad dejen hvile i 30 min.
3. Smelt margarine, som bruges til bagning, i en lille kasserolle, så er det
lettere at hælde under bagning.
4. Varm panden godt op og skru ned for varmen.
5. Hæld lidt fedtstof på panden og hæld derefter dejen på.
Fyld:
1. Lav 8 pandekager og laven melbolle af smør, mel, karry og dild.
2. Kom hvidvin og piskefløde i en gryde og lad det simre på lavt blus ca. 30 min.
3. Melbollen kommes i og koges med i 5 minutter under konstant omrøring.
4. Kom rejerne i.
5. Fyldet fordeles på pandekagerne som lægges i et ildfast fad, og varmes i
ovnen ca. 10-15 minutter ved 200 gr.
Hans Andersen 2012
|
Ingredienser:
-
Pandekager
-
240 gr. hvedemel
-
2 knivspids salt
-
Revet skal af l citron
-
0,5 l. mælk
-
2 æg
-
-
Rejefyld
-
5 dl piskefløde
-
600 gr. rejer
-
5 dl. hvidvin
-
250 gr. smør
-
Dild
-
Karry
-
Melbolle (mel og margarine)
|