www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Mørbrad stegt som vildt
Antal personer: 4

Tilberedningstid: 0 min.
Oprettet: 12-02-2013
 
 
Fremgangsmåde:

1. Røget flæsk eller bacon skæres i terninger og brunes sammen med
mørbraden i smør.
2. Derefter tilsættes kaffefløde, ribsgele og kinesisk soja.
3. Mørbraden vendes af og til, og steges videre i ca. 20 min..
4. Kødet tages op, og i panden laves sovsen med piskefløde og lidt mere ribsgele.
5. Sovsen tilsættes kulør og kinesisk soja. Skal sovsen være tyk må den jævnes.

Hans Andersen 2012

Ingredienser:
  • 1 stor svinemørbrad uden hinde
  • 3 skiver røget flæsk eller bacon
  • Smør
  • 3 dl. kaffefløde
  • 2 dl. piskefløde
  • Kinesisk soja
  • Kulør
  • 2-3 spsk. ribsgele
  • Salt og peber
  • Kartofler